Nieuwe subruimte in De Rijtuigenloods

28-5-2015

De Rijtuigenloods was al een grootse locatie, maar heeft nu nog meer te bieden. Recent is namelijk de Zandstraalcabine geopend. Een nieuwe subruimte die in een theateropstelling 150 personen kan herbergen.

Met de Zandstraalcabine springt De Rijtuigenloods in op de vraag naar grote subzalen. Bedrijven en organisaties hebben nu nog meer mogelijkheden om naast een plenair programma ook verschillende deelsessies te organiseren. In totaal heeft De Rijtuigenloods nu 15 subruimtes, met een capaciteit die varieert van 25 tot 150 personen. Perfect voor middelgrote en grote events!

De Zandstraalcabine werd vroeger gebruikt tijdens het zandstralen van de treinwagons van de NS. De ruimte heeft natuurlijk de unieke industriële looks die je ook elders in het monumentale pand tegenkomt. Het industriële karakter van de Zandstraalcabine is bijvoorbeeld behouden door een glazen plaat over het spoor te plaatsen.

Onder het spoor is LED-verlichting geplaatst die je in elke kleur kunt instellen. Dat zorgt voor een unieke sfeer in de ruimte: old meets new! De Zandstraalcabine is verder voorzien van alle faciliteiten voor een zakelijke meeting, workshop, expositie of feestavond zoals een beamer, projectiescherm en geluidsversterking. Uiteraard zijn ook verwarming en airconditioning aanwezig.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers