Nieuwe website Cygnea

14-12-2012

Cygnea heeft een nieuwe website. Cygnea.nl is geheel vernieuwd, met een nieuwe look & feel en veel (nieuwe) informatie over de producten & diensten. Op de nieuwe site kan door de bezoeker een eenvoudige keuze gemaakt worden uit de expertises van Cygnea; Congresorganisatie en het Cygnea Response System, maar ook alle aanvullende producten en diensten zijn uiteraard op de nieuwe website te vinden. Als één van de weinige Nederlandse organisatiebureaus heeft Cygnea zowel Congresorganisatie als Congrestechniek in huis, derhalve zijn alle ingrediënten aanwezig om met de opdrachtgever ‘A perfect day’ te creëren. Ook hierover is alles te lezen op cygnea.nl.

De eerste versie staat inmiddels online, maar Cygnea is online nog niet klaar. Commercieel directeur René de Kok: “Met deze nieuwe site kunnen we onze producten & diensten nog beter voor het voetlicht brengen. Er staat nu een heldere informatieve site die binnenkort middels video’s en gekoppelde social media verder ingericht zal worden. Daarnaast zal de site gezien onze internationale activiteiten ook verschijnen in de Engelse, Duitse en Sloveense taal. Overigens kunnen wij onze opdrachtgevers ook begeleiden in het Frans, Italiaans en Portugees.”

In house websiteonwikkeling
Algemeen directeur Peter Boogaard is blij met de nieuwe internetsite: “Een mooie site die goed aansluit bij onze ambities en hetgeen wij als ervaren en inspirerend organisatiebureau voor staan: samenwerking, oog voor detail en betrouwbaarheid. Geheel in eigen huis ontworpen en gebouwd, van eerste ontwerp tot uiteindelijk resultaat. Dit doen wij ook regelmatig voor het congres of andere zakelijke bijeenkomst van onze opdrachtgevers.”

Cygnea makes your day a perfect day
Met de eigen professionele congresorganisatie en -techniek maakt Cygnea samen met de opdrachtgever van elke zakelijke bijeenkomst ‘A perfect day’, die de verwachtingen van de deelnemers overtreft. Zo'n resultaat komt  voort uit een hecht samenspel tussen de opdrachtgever, de inhoudelijke specialisten die zich voor de bijeenkomst inzetten en Cygnea. De bijeenkomsten variëren van grote (medische) congressen, werkconferenties en klantendagen tot seminars, workshops, expertmeetings, studiereizen en ronde tafel bijeenkomsten. Cygnea begeleidt zakelijke bijeenkomsten van idee tot en met uitvoering.

Cygnea response system versterkt de kracht van Live Communication
Het multifunctionele Cygnea Response System is een interactief (stem)systeem dat deelnemers aan de meest uiteenlopende bijeenkomsten actief betrekt bij de onderwerpen. Het is een doeltreffend instrument om bijvoorbeeld meningen te peilen en discussies te ontlokken, maar ook om deelnemers te registreren en te volgen. Het gebruik van het Cygnea Response System zorgt voor een geanimeerde en betrokken sfeer; het is interactief & attractief, eenvoudig te hanteren en met ongelooflijk veel toepassingsmogelijkheden.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers