Nieuwjaarsbrochure de Flint verspreid

12-1-2015

De Flint blikt terug op een druk en bewogen 2014 waarin het gebouw een stijlvolle metamorfose heeft ondergaan. Elke vierkante centimeter ademt nu theatergevoel, van de indrukwekkende foyers tot aan het nieuwe, eigen restaurant Trek theaterkeuken & café. Om de resterende voorstellingen van seizoen 2014-2015 nog een keer onder de aandacht te brengen is deze week een Nieuwjaarbrochure verschenen en verspreid.

In 2015 staan nog veel bijzondere voorstellingen op het programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van de première van ‘BOY 7’, een spannende familievoorstelling naar het succesvolle boek van Mirjam Mous of eigen Flint-productie ‘DE PASSIE’, waar de Matthäus Passion en Jesus Christ Superstar op unieke wijze versmelten.

Voorafgaand aan de voorstellingen kun je genieten van verrassende gerechten in Trek theaterkeuken &café, maar ook later op de avond is dit de plek om samen na te genieten van wat je net gezien hebt onder het genot van live muziek vanaf het nieuwe aangrenzende podium: ‘Zaal 4’.

De Nieuwjaarsbrochure is verspreid door Amersfoort en verkrijgbaar bij o.a. de bibliotheken, VVV en bij de Flint. De brochure is ook aan te vragen via de website.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers