Postillion Hotel Utrecht Bunnik opnieuw uitgeroepen tot 'Congreslocatie van het Jaar'

15-3-2014

Postillion Hotel Utrecht Bunnik mag zich wederom de beste congreslocatie van Nederland noemen; het team van Postillion Hotels heeft de eerste prijs in de categorie 'Congreslocatie van het jaar 2013' geprolongeerd met de uitzonderlijke faciliteiten, kwaliteit, service en duurzaamheid.

Ook vorig jaar sleepte het hotel de prijs in de wacht. Thijs Merks, managing director van Postillion Hotels Nederland, is trots: "We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan ons Meet Work Stay-concept. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we hier - voor de tweede keer - voor worden beloond!"

Hoge waardering
In totaal waren 22 locaties in de race om de titel 'Congreslocatie van het Jaar' te mogen dragen. Criteria waren de ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Het eindoordeel is bepaald door het aantal publieksstemmen, de waardering vanuit de stemrapporten en een deskundige jury. Postillion Hotel Utrecht Bunnik kreeg het hoogste aantal stemmen en een hoge waardering van 4,8 (op een schaal van 1 tot 5). De mensen die hun stem uitbrachten, noemden de uitstekende faciliteiten, de geweldige ligging en de gastvrijheid als grote pluspunten. De jury prees het hotel onder andere om het duurzaamheidsbeleid en de filosofie achter het promotiebeleid.

Vergaderen is topsport
Erik-Jan Ginjaar is general manager van Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Hij geeft aan dat het hotel de zakelijke reiziger van nu meer wil bieden dan een overnachting. "We investeren in een prettige werk- en vergaderomgeving voor onze gasten. Zo spelen we met brainfood in op de welbekende dip waar mensen tijdens een congres of vergadering last van kunnen hebben; we bieden gedurende de dag gezonde energiehapjes aan zodat mensen scherp en alert blijven. We zien vergaderen echt als topsport. Deze prijs is voor ons als vergaderexpert dan ook zeer belangrijk: het bewijst dat we het op de juiste wijze aanpakken."

Congreslocatie van het Jaar
De awards van Congreslocatie van het Jaar werden maandagmiddag uitgereikt tijdens het jaarlijkse Meetings Business Event in Landgoed Zonheuvel in Doorn. De Conference & Events Awards worden georganiseerd door Conference & Event en Meetings.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers