Preferred supplier DOOR organiseert Dag van het Verkoopteam

04-12-2013

'Er is groei!', kopte het nieuws de afgelopen weken. Het wordt economisch voorjaar! Toch zit de kou nog in veel bedrijven en blijven de ijsbrekers in de verkoop in heel 2014 nodig. Om die reden organiseert preferred supplier van CLC-VECTA DOOR Training & Coaching op dinsdag 14 januari a.s. de 'Dag van het Verkoopteam' in het Veranderhuis in Doorn.

Het eigen programma wordt tijdens de 'Dag van het Verkoopteam' à la carte samengesteld door te kiezen uit twaalf verschillende trainingen en workshops. Ook ontvangen alle deelnemers de laatste twee boeken van Bart van Luijk als nieuwjaarscadeau.

DAS®-factor
Deelnemers ervaren tijdens de 'Dag van het Verkoopteam' wat de DAS®-factor voor het team betekent. Het resultaat is nog beter de 'klik' te maken met klanten, bezoekers, collega’s en zakelijke relaties. Door het eigen gedrag te (h)erkennen, maar ook door het gedrag van anderen te herkennen en daarop in te spelen. Of het nou op de beursvloer is, op kantoor of tijdens een netwerkbijeenkomst; er wordt meer uit elk contact gehaald!

Ontmoet daarnaast ook andere verkoopteams en potentiële klanten. Jij en je verkoopteam eindigen deze 'Dag van het Verkoopteam' met de juiste team spirit en inspiratie om van 2014 een groot succes te maken.

Korting voor leden van CLC-VECTA
Leden van CLC-VECTA betalen niet de gebruikelijke € 595,- per persoon exclusief BTW. Als lid betaal je slechts de datum van de dag: € 141,14 per persoon. Oftewel; als lid profiteer je van 76,2% voordeel. Wanneer een verkoopteam met vier of meer personen deelneemt, is de investering maar € 99,- exclusief BTW per persoon.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de 'Dag van het Verkoopteam'? Kijk op www.dagvanhetverkoopteam.nl of mail naar t.kuijer@doortraining.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers