PRG verzorgt alle audiovisuele technologie op Concert at Sea 2017

04-7-2017

Vorig weekend zijn 40.000 festivalliefhebbers afgezakt naar de Zeeuwse Kust voor het volledig uitverkochte Concert at Sea. Gedurende twee dagen genoten de bezoekers van een top line-up met nationale en internationale artiesten.

PRG Nederland was ook dit jaar verantwoordelijk voor alle AV-gerelateerde technologieën en diensten. Onder leiding van technisch producent Marty Brugmans, leverde PRG voor alle podia de nodige verlichting, audio, video, rigging en crew. PRG’s Productie Manager Peter Daane stond in voor een vlotte load-in, show en load-out.



PRG gebruikte de geluidstechnologie van vaste partner Adamson voor alle podia, aangestuurd door de geluidsconsoles van DigiCo. Op het Zeeland podium gebruikte PRG dit jaar voor het eerst de nieuwe PRG Icon Edge in combinatie met PRG Icon Beams, Vari*Lite VL5 Wash en VL3500, Atomic Strobe’s en de LED Flood P-5 Wash. Op het Umoja podium schitterden naast de Atomic Strobes ook Robe Robin Pointes en Robin 300 LED Wash. De videoschermen aan de zijkanten van het podium waren opgebouwd uit ROE MC-7 LED tegels. Naast alle podium verlichting verzorgde PRG ook netjes alle 'site'-verlichting over het gehele festivalterrein.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers