Relatie-evenement Ten Events op een bijzondere locatie

26-4-2015

Ten Events ontving onlangs haar klanten op een wel heel bijzondere locatie, namelijk Driessen Food (groothandel in vlees, vis, gevogelte en zuivel) in Bunnik.

Ten Events bestond 7 jaar, 9 maanden en 26 dagen en wilde haar vaste klanten danken voor het jarenlange vertrouwen in het bedrijf en dat op een wel zeer verrassende plek. Marco ten Berge, eigenaar Ten Events, hierover: "Een groothandel/fabriek die 24 uur per dag in productie is, is natuurlijk geen evenementenlocatie. Vanuit een vriendschap die is ontstaan met eigenaar Christiaan Driessen, wist ik dat er midden in de fabriek een prachtige showkeuken staat. Ik wilde mijn klanten altijd al een keer een kijkje in de keuken van Ten Events geven en op deze wijze kon dit letterlijk. We hebben de bedrijfskantine en de showkeuken bij elkaar getrokken en alles mooi laten inrichten door BloemBloem en Anneke Kapteyn. Samen met een sommelier, een sterrenkok, een barista en een patissier werd het een culinaire topavond."

De avond werd afgetrapt door het illusionisten duo Rob en Emiel, waarna de nieuwe website van Ten Events werd onthuld. Alle gasten hadden de mogelijkheid om zelf mee te koken met sterrenkok Bjorn Stukje en in twee groepen werd iedereen ook rondgeleid door de fabriek van Driessen Food. "Allemaal met een witte jas, mutsje en plastic schoenen door een food fabriek schept ook wel een onderlinge band", aldus Marco. "Na afloop van de avond kregen alle gasten een speciale editie van het EventBranche magazine mee naar huis, evenals een prachtige scheikundige koffiemachine waarmee men nu de lekkerste koffie van Nederland zelf kan zetten op kantoor of thuis, uiteraard geschonken in de koffiekopjes van Ten Events. Over 2 jaar, 2 maanden en 4 dagen zijn alle klanten van Ten Events uitgenodigd voor het 10 jarig bestaan, de save the date is inmiddels verstuurd."

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers