Rocks ’n Rivers eerste Green Key Buitensport

16-12-2012

Tijdens de algemene ledenvergadering van de VeBON heeft Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen, samen met 4 collega bedrijven, als eerste bedrijf in de buitensportbranche het nieuwe Green Key Buitensport certificaat ontvangen.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen, verplichten ondernemers zich door vrijwillige inzet méér aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. Wereldwijd zijn er ruim 1600 bedrijven in 18 landen aangesloten.

Bart Oomen, directeur van Rocks ’n Rivers: “Een bijzonder moment voor ons als bedrijf. We zijn er trots op, om als één van de eerste bedrijven in Nederland, te voldoen aan de buitensportnorm van Green Key. Wij zien milieuzorg en MVO dan ook als integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. We hebben er hard aan gewerkt om aan de eisen te voldoen. Zo zorgen wij samen met onze leveranciers, partners én deelnemers voor een positieve bijdrage aan het milieu en de maatschappij!”

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, MVO, de zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

Bron: Meeting Magazine

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers