Ruim 1 miljoen kijkers voor Evoluon Eindhoven

10-12-2014

Voor het programma SlimmerIQen, de nieuwe quiz van Peter van der Vorst op RTL4, is Evoluon Eindhoven als decor gekozen. Na de eerste uitzending op zondagavond 23 november bleek het programma een schot in de roos: ruim 1,1 miljoen kijkers zagen Peter en de kandidaten stralen onder het indrukwekkende plafond van de bekende koepel.

Het iconische gebouw en indrukwekkende plafond is altijd een bijzonder decor. De keuze van de programmamakers voor deze locatie is echter vooral gebaseerd op de rijke historie. Van museum tot congres- en vergadercentrum: het Evoluon is al bijna 75 jaar de plek in regio om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Die atmosfeer is voelbaar in de beelden en roept bij veel kijkers mooie herinneringen op.

Wie is de SlimmerIQ van 2014?
De quiz SlimmerIQen gaat in vijd afleveringen op zoek naar de SlimmeriQ van 2014. De achterliggende gedachte van het programma is aandacht voor hoogbegaafdheid: Peter gaat op bezoek bij de kandidaten om de leuke en minder leuke dingen van een hoog IQ in beeld te brengen.

Het programma is de komende vier zondagen nog te zien op RTL4 om 21:20 uur. Bekijk de afleveringen terug op RTL.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers