Sam Feldt als spreker te boeken via Quality Bookings

26-3-2019

Hartverwarmend is zonder twijfel het woord dat de Nederlandse DJ Sam Feldt het beste omschrijft. Het is van toepassing op zijn muziek, persoonlijkheid en de unieke initiatieven die hij binnen en buiten de muziekwereld ontplooit. Als een van de weinige producers van wereldfaam, promoot hij actief een milieubewuste levensstijl.
 
Zijn grote zakelijke successen, jarenlange ervaring in de entertainmentwereld en vooruitstrevende visie op het gebied van duurzaamheid, maken dat veel internationale organisaties hem willen inhuren als spreker. Dat kan exclusief via Quality Bookings.
 
Biografie van Sam Feldt
Sam Feldt wordt op 1 augustus 1993 geboren in Boxtel als Sammy Renders. Opgroeiend in een muzikaal gezin, duurt het niet lang voordat zijn muzikale passie en talenten komen bovendrijven. Al snel na het nemen van muziekles creëert hij liever zijn eigen tunes dan dat hij de liedjes van anderen speelt. In zijn puberjaren mondt dit uit in muziekproductie als voornaamste hobby.
 
Niet veel later krijgt de hobby een serieus karakter. Nadat hij op Curaçao verliefd wordt op de kenmerkende tropical house sound en de artiestennaam Sam Feldt adopteert, ontdekt het bekende label Spinnin’ Records het talent en ligt de internationale muziekwereld plots aan zijn voeten.
 
Zijn eerste grote hit – een remake van Show Me Love van Robin S – luidt het begin in van een periode van jarenlang groot muzikaal succes. Sam Feldt scoort hit na hit, wordt geboekt door grote festivals over de hele wereld en bereikt met Summer On You zelfs de platinastatus in Nederland.
 
Sam Feldt inhuren als spreker voor een lezing
Ondanks zijn voorspoedig verlopende muzikale carrière, blijken de interesses van Sam Feldt zich ook over andere terreinen uit te strekken. Zijn vele vliegreizen als veelgeboekte artiest maken hem bewust van de impact hiervan op het milieu. In een familie van milieusympathisanten heeft hij al op jonge leeftijd geleerd om op dit gebied weloverwogen beslissingen te nemen.
 
Het is een onderwerp waar hij besluit iets mee te gaan doen. Hij blijkt het ondernemen in de vingers te hebben en richt in 2018 de Heartfeldt Foundation op – een non-profit platform dat een milieubewuste levensstijl promoot door het bereik van bekende personen te benutten. Vanaf dit moment willen steeds meer organisaties Sam Feldt inhuren om als spreker zijn visie toe te lichten.
 
DJ en ondernemer
Opdrachtgevers die Sam Feldt boeken voor een lezing, zijn verzekerd van een inspirerend en onderhoudend verhaal over milieubewustzijn, de muziekwereld en ondernemen. Graag deelt de internationaal vermaarde artiest zijn unieke ervaringen en ontvouwt hij zijn toekomstgerichte visie op een wereld waarin de nodige misinformatie wordt verspreid.
Inmiddels is Sam Feldt ambassadeur van diverse groene initiatieven. Veelbelovend is bijvoorbeeld Plastic Promise, een platform dat een nieuwe houding ten opzichte van plasticgebruik binnen de evenementenindustrie stimuleert. Ook zet de succesvolle producer zich in voor GreenSeat, een organisatie die alternatieven biedt voor een groener vervoersmiddel en helpt om de CO2-uitstoot van reizen te compenseren.

Contact opnemen
Wil je Sam Feldt ook inhuren als spreker tijdens jouw eerstvolgende congres, seminar of entertainmentgerelateerde evenement? Via Quality Bookings kan je deze sympathieke artiest boeken voor een maatwerk lezing die een breed publiek aanspreekt.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers