Sandra Ysbrandy nieuw en exclusief bij Eye of the Hurricane

04-8-2015

Vintage Cooking is het zo typerende kenmerk en thema van culinair televisiegezicht en kookboeken-schrijfster Sandra Ysbrandy. Drie jaar lang is ze als kok te zien geweest in het EO televisieprogramma 'Het Familiediner'. Het grote publiek kent Sandra voornamelijk van de 3 seizoenen 'Life4You' met Carlo Boszhard en Irene Moors bij RTL4.

Na jaren lang voor de Rabobank te hebben gewerkt als communicatie specialist werd Sandra in 2009 door een docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO. En met succes. 3 jaar lang was Sandra de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen. Haar bevlogenheid, enthousiasme, persoonlijkheid en vakkennis vielen op. Ze werd gevraagd om de overstap te maken naar RTL4 en Rudolph van Veen op te volgen in het populaire zondagmiddagprogramma 'Life4You' van Carlo en Irene. Geen gemakkelijke opgave maar wel een enorme uitdaging. 'Het was even wennen. Je stapt in een meer dan 10 jaar lang draaiende produktie. Maar ik voelde me enorm welkom en na een paar afleveringen werd de keuken mijn eigen vertrouwde domein. Ik heb me verder kunnen ontwikkelen en mijn kookstijl mooi kunnen presenteren aan de rest van Nederland. Ik kijk er met heel veel plezier op terug. Sinds we in mei de laatste uitzending hebben gemaakt mis ik het team maar kijk ik ook uit naar alle leuke nieuwe dingen die in het verschiet liggen', aldus de enthousiaste Sandra.

Dit najaar keert Sandra terug op televisie. Waar en waarmee wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Nederland is een culinair televisiegezicht rijker. Sandra onderscheidt zich en verrast. Neem voor een impressie, meer informatie en vanzelfsprekend talloze heerlijke recepten een kijkje op haar website.

Eye of the Hurricane verzorgt vanaf heden het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Sandra Ysbrandy.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers