SSA Conference 2014 over security als business opportunity in Amsterdam RAI

25-3-2014

In Amsterdam RAI vindt op 5 juni de tweejaarlijkse SSA Conference plaats. Het centrale thema is dit jaar het economische belang van beveiligingsmaatregelen voor organisaties. Hoe is van een 'kostenpost' een aantoonbare bijdrage aan het resultaat te maken? Verschillende deskundige sprekers geven hierop hun visie. Onderdeel van de SSA Conference is tevens de verkiezing van de VBN Security Professional van het Jaar. Wie volgt Harm van Dijk (ING) op in deze rol?

De essentiële rol van beveiliging
Tot de sprekers van de SSA Conference 2014 behoren Wil Graven van het Radboud Ziekenhuis en John Fonteijn van Ahold. Binnen beide organisaties speelt beveiliging een essentiële rol, maar ook geldt voor beide dat beveiliging niet het normale bedrijfsproces mag verstoren. Patiënten en bezoekers van een ziekenhuis moeten vrij kunnen bewegen en klanten van Albert Heijn verwachten prettig te kunnen winkelen. De sprekers leggen uit hoe zij hiermee omgaan en hoe zij beveiligingsmaatregelen laten bijdragen aan zowel de klantervaring als aan de veiligheid. Verder toont cyber security specialist Ad van Bussel met een spectaculaire demonstratie aan hoe onveilig smartphones zijn.

Security Professional van jaar
Tijdens de SSA Conference wordt ook de 'Security Professional van jaar' bekend gemaakt. Met de verkiezing beoogt de VBN de professie van het vak verder te vergroten. De drie genomineerden worden gepresenteerd, waarna de jury onder leiding van Karla Peijs en het publiek zullen beslissen wie zich de vierde 'Security Professional van het Jaar' mag noemen.

Vakevenement SSA2015; trefpunt voor veiligheid
Van 14 tot en met 16 april 2015 komen op SSA alle onderdelen van beveiliging en (brand)veiligheid samen onder één dak. Drie dagen lang vormt Amsterdam RAI het bruisende middelpunt voor installateurs, adviseurs, leveranciers, system integrators, security managers, eindgebruikers en functionarissen werkzaam in de publieke sector. Zij komen naar SSA om innovaties te zien, marktontwikkelingen te volgen, kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en oplossingen te vinden. Meer informatie over SSA of de SSA Conference is te vinden op www.safetysecurityamsterdam.nl.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers