Tendolle organiseert onvergetelijk afscheid directeur tijdens jubileumfeest

10-7-2017

Ploeger Oxbo Group is een internationaal opererend bedrijf en produceert grote landbouwmachines. Tendolle werd gevraagd een evenementconcept te bedenken voor een relatie en personeelsevenement. Aanleiding: het 25 jarig bestaan van het bedrijf en het afscheid van de oprichter/directeur. De eerste dag organiseerde Tendolle een evenement voor internationale relaties. De tweede dag stond in het teken van een swingend jubileumfeest voor medewerkers en partners. Het werd voor de directeur een onvergetelijk afscheid en voor het personeel een geweldige viering van het 25 jarig bestaan van Ploeger Oxbo Group!

Programma relatie evenement en jubileumfeest

  • Eerste dag een relatie evenement in de St. Jan Kerk in Roosendaal met luxe diner, live muziekoptreden en speeches voor de afscheidnemende directeur.
  • Tweede dag ’s middags een actief programma voor medewerkers en partners bij het Eventcenter Beekse Bergen met keuze activiteiten/ workshops als: mind magic, cocktail, koffie, flower design, F1 race simulator, XL tafelvoetbal en pokeren.
  • Tweede dag s’ avonds een jubileumfeest in de St. Jan Kerk in Roosendaal met live muziekband en op maat gemaakt entertainment om de afscheidnemende directeur te verrassen en te bedanken voor zijn inzet voor het bedrijf.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers