TSR Total Sound Reinforcement genomineerd voor titel ‘Onderneming van het jaar 2019 Almere’

06-11-2018

TSR Total Sound Reinforcement is genomineerd voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2019 Almere’. De vakjury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onder voorzitterschap van wethouder Maaike Veeningen, heeft op basis van alle ingezonden aanmeldingen 3 genomineerden geselecteerd. De andere genomineerden zijn Outdoorpark SEC Survivals Almere en Aliter Network.

Jurering
De criteria die door de jury worden gehanteerd voor toekenning van de prijs zijn onder andere het zien en benutten van marktkansen, bedrijfsresultaten en betrokkenheid bij de stad. De 3 genomineerden bedrijven voldoen meer dan gemiddeld aan deze criteria.

Dit jaar is de verkiezing op 3 pijlers gebaseerd:

  • De publieksstem
  • De stem van de vakjury
  • De stem van de aanwezigen in de zaal tijdens de nieuwjaarsreceptie 2019

Bekendmaking winnaar
Wie van de 3 de Almeerse Onderneming van het jaar wordt, maakt wethouder Veeningen bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op dinsdag 2 januari 2019.

De winnaar ontvangt o.a. een cheque ter waarde van € 5.000,-, te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Ook is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Meer informatie of je stem uitbrengen: www.hetkaninalmere.nl/ondernemingvanhetjaar

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers