UFI World Map of Exhibition Venues: Analyse van beursaccommodaties wereldwijd

07-12-2017

UFI, the Global Association of the Exhibition Industry, heeft het World Map of Exhibition Venues rapport gepubliceerd. Het rapport omvat een analyse van accommodaties wereldwijd met meer dan 5.000 vierkante meter beursoppervlakte. Het rapport is tot stand gekomen in samenwerking met diverse officiële nationale en internationale instanties, waaronder CLC-VECTA.

Deze editie laat in het merendeel van de markten over de hele wereld een groei in capaciteit zien, in vergelijking met de vorige editie (2011). Europa is de markt met het grootste aanbod (45% van de totale wereldwijde capaciteit), gevolgd door Asia-Pacific (23,7%) en Noord-Amerika (23,6%). Van de landen/regio’s blijft de VS de markt met de meeste beschikbare beursruimte (19,8% van de wereldwijde capaciteit). China (16,6%) en Duitsland (9,3%) maken de top 3 compleet. Nederland staat op de tiende plek (2,0%).

Het persbericht (EN) bevat een korte samenvatting van de resultaten. Het complete rapport is als digitale pdf gratis te downloaden via de website van UFI www.ufi.org/research.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers