Update Cao Tentoonstellingsbedrijven

08-4-2019

Onlangs informeerde we je al dat we in de afrondende fase waren van de herschrijving van de Cao Tentoonstellingsbedrijven 2018-2019. We zijn blij je te kunnen berichten dat we klaar zijn! Het nieuwe Cao boekje, kun je als interactieve pdf nu al downloaden, de papieren boekjes volgen binnen 2 weken. Bestellen is al mogelijk; stuur even een mail met je naam en het aantal boekjes, dan heb je ze snel binnen.
 
Geen inhoudelijke wijzigingen
Met dit nieuwe Cao boekje hebben we geen nieuwe Cao; inhoudelijk zijn er geen wijzigingen doorgevoerd. De Cao is herschreven en voorzien van een logische indeling zodat je sneller kunt vinden wat je zoekt. Het taalgebruik is - voor zover dat juridisch mogelijk was – vereenvoudigd en teksten zijn beter leesbaar gemaakt. Het resultaat is een begrijpelijke en voor één uitleg vatbare tekst. Het zal je mogelijk ook opvallen dat het boekje ‘dunner’ is geworden. Verschillende documenten en bijlagen vind je nu online. Daarbij ook conversietabellen zodat je gemakkelijk kunt terugvinden waar de oude teksten in de nieuwe indeling terug zijn gekomen.
 
We zijn erg benieuwd of je vindt dat we erin geslaagd zijn de cao beter leesbaar en begrijpelijk te maken. We horen het graag, net als je suggesties en vragen!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers