Update CLC-VECTA event verzekering

20-12-2019

Leden die actief gebruik maken zijn in de afgelopen weken al door CLC-VECTA geïnformeerd; er is een nieuwe samenwerking gesloten voor de CLC-VECTA event verzekering. We Insure is de nieuwe assurantietussenpersoon en Circles Group de verzekeraar. Deze nieuwe samenwerking heeft geleid tot een uitbreiding in de dekking, een scherpe(re) premie, meer aanvullende dekkingsopties en een verbetering in de afwikkeling van de dekkingsaanvragen.
 
Uiteraard horen daar nieuwe informatiedocumenten bij, tegelijkertijd hebben we de set informatiedocumenten ook uitgebreid met specifieke kennis over het verzekeren van incentives. De nieuwe documenten zijn vanaf vandaag allemaal te vinden en downloaden via een speciaal gedeelte binnen onze website.  
 
De samenwerking met We Insure voor de CLC-VECTA event verzekering maakt onderdeel uit van het partnership dat CLC-VECTA en We Insure aan zijn gegaan.
 
Heb je vragen ver de event verzekering, de dekking of de informatiedragers? Neem dan contact op met Dineke via 0346 – 352 444 of dineke@clcvecta.nl.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers