Van Straaten introduceert dubbelzijdige display met Visual Magnetics

13-2-2015

Van Straaten, allround productiebedrijf voor visuele communicatie, heeft een nieuwe dubbelzijdige presentatiezuil op de markt gebracht op basis van Visual Magnetics. De presentatiezuil geeft grote vrijheid in design en is flexibel inzetbaar.

De presentatiezuil bestaat uit aluminium sandwich platen met een kern van polyethyleen. De zuil wordt rondom bekleed met geprinte, ijzerhoudende visuals van Visual Magnetics. Omdat de magneet zelf in de ondergrond van de presentatiezuil zit is het wisselen van afbeeldingen goedkoper dan indien gebruik wordt gemaakt van traditionele magneetstickers of roll-up banners. Het materiaal is bovendien veel dunner, wat een veel mooiere uitstraling heeft.

De dubbelzijdige display biedt diverse voordelen voor organisaties die hun visuele uitingen snel willen aanpassen aan bijvoorbeeld lopende marketingcampagnes. “Naast de solide en kwalitatief hoogwaardige uitstraling van de display kunnen gebruikers snel wisselen van uiting. Ook is het mogelijk te werken in verschillende lagen over de hoofdprint. Ideaal voor bijvoorbeeld retailorganisaties, die gebruik maken van seizoens-of actiematige promoties,” aldus Coen Kijk in de Vegt, Sales en Marketing Manager bij Van Straaten.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers