Van Straaten introduceert nieuwe displaysystemen van Visual Magnetics

08-4-2015

Van Straaten introduceert de nieuwe displaysystemen van Visual Magnetics, VM-WALL en VM-SHELF, op de Nederlandse markt. VM-WALL en VM-SHELF maken het mogelijk om in een mum van tijd het interieur van winkels te veranderen, zonder lijm of hardware. Deze producten zijn bedoeld voor de retail-sector en werken met de innovatieve magnetische technologie van Visual Magnetics.

Visual Magnetics voegt met VM-WALL en VM-SHELF nieuwe toepassingen aan de bestaande magnetische technologie toe. VM-WALL biedt retailers een alles-in-één-oplossing. Dit vrijstaande, modulaire wandophangsysteem kan worden gecombineerd met alle visuals van Visual Magnetics en andere magnetische systemen. VM-WALL is een uitkomst voor etalages en winkelinterieurs. Het biedt winkelpersoneel veel flexibiliteit, doordat het de uitstalling van producten op een gemakkelijke manier eindeloos kan variëren. Graphics, planken en 3D-objecten kunnen getransformeerd worden, zonder te lijmen of gaten te boren. Winkels kunnen zo snel inspelen op acties en snel wisselende collecties.

De VM-SHELF is een kastsysteem dat het tonen van artikelen vereenvoudigt. De planken van het VM-SHELF-systeem kunnen overal worden opgehangen in combinatie met VM-WALL of het VM-Graphic System van Visual Magnetics. Verplaatsen of weghalen is in een mum van tijd gebeurd. Ideaal voor de snelle retail business, waarin productassortimenten snel wisselen. Denk aan een schoenenwinkel die elke week honderd paar schoenen op een andere manier uit wil stallen. Een tijdrovend karwei. Met VM-WALL en VM-SHELF kan het snel en makkelijk geregeld worden.

Dynamische instore ervaring
De afwerking van VM-SHELF kan gepersonaliseerd worden naar de gewenste stijl, met behulp van het grote assortiment aan kant-en-klare en maatwerkoplossingen. VM-WALL en VM-SHELF zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Van Straaten, de Europese partner van Visual Magnetics. Ook produceert Van Straaten variaties op het aanbod van Visual Magnetics, die volledig aan de wensen van de klant kunnen worden aangepast.

Niels van Straaten, directeur van Van Straaten: “Magnetische visuals hebben hun waarde al ruimschoots bewezen in verschillende sectoren waar promoties en acties aan de orde van de dag zijn. De technologie gaat nu een stap verder, door naast prints ook in 3D te werken en objecten te integreren. De VM-WALL en VM-SHELF geven de retail de veelzijdigheid die nodig is in deze snelle markt. De displaysystemen creëren een dynamische instore ervaring, en dat tegen een scherpe prijs.”

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers