Vink Standbouw breidt projectmanagementteam uit

07-1-2015

Vink Standbouw B.V. uit Schiedam breidt het projectmanagementteam uit met het aantrekken van Ton Krijnen (59) als projectmanager. Ton bekleedde dezelfde functie bij Vleugel Expo uit Nieuwegein. Bij Vink gaat Ton zich bezighouden met de coördinatie en uitvoering van standbouwprojecten binnen Europa.

De directie van Vink Standbouw, Bertjan Tromp en Menno de Haan zijn erg verheugd met de komst van Ton."Voor ons en ons team is dit wederom een stap voorwaarts. We merken dat de markt aantrekt, en dat we daardoor meer klanten kunnen en willen bedienen. Uiteraard willen we wel onze service en kwaliteit blijven leveren. Ook willen we als bedrijf graag verder groeien. Met de komst van Ton kunnen wij onze service en kwaliteit blijven leveren, en daarnaast onze gewenste groei doorzetten."

Vink Standbouw is na de overname in 2008 inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse standbouwbranche. Met een vast team van 10 gemotiveerde medewerkers wil Vink in de komende drie jaar een groei van 40% realiseren, zowel in omzet als in omvang. Vink Standbouw heeft klanten in binnen- en buitenland, uit sport- en bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, agricultuur, food en non-food, met opdrachten van Utrecht tot Hannover en van Amsterdam tot Dubai.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers