Handreiking werkkostenregeling

28-2-2019

Met de werkkostenregeling kan een werkgever 1,2% van de fiscale loonsom besteden aan vergoedingen en verstrekkingen. Deze regeling vraagt om een adequate vastlegging. Uit jouw administratie moet namelijk blijken wat er in de vrije ruimte (1,2% van de fiscale loonsom) valt of wat een gerichte vrijstelling of nihil waardering is.

Praktische handvaten voor de horecabranche
Gebleken is dat er onduidelijkheid bestaat over de regels rondom vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers. Daarnaast bestaat een behoefte aan praktische handvaten die gemakkelijk binnen de horecabranche ingevoerd kunnen worden. Hierbij valt onder andere te denken aan consumpties, maaltijden, personeelsactiviteiten, (werk)kleding en korting op producten uit het eigen bedrijf. Meer weten over hoe dit voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Download via onze partner BDO het volledige artikel over werkkostenregeling voor horeca & recreatie.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers