Willem Gunneman: letterlijk spraakmakend!

14-6-2017

Willem Gunneman is misschien niet de eerste naam waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een bekende cabaretier met een show 'op maat'?

Toch is Willem Gunneman - met gemiddeld 80 tot ca. 100 optredens per jaar - die cabaretier/zanger waar iedereen wel van gehoord heeft. Ondanks zijn veelbekeken optredens bij RTL 7, Pauw en Witteman en Studio Sport, past dit bescheiden imago Willem erg goed. Zijn optredens zijn echter alles behalve bescheiden! 

Willem Gunneman zijn show is een unieke rollercoaster van disciplines: gevat cabaret, zang op maat, teksten om van te smullen, humoristisch en interactief, inhoudelijk en informatief, sneldichtend en verfrissend, muzikaal en theater makend... Kortom: Willem prikkelt!

Als krachtige icebreaker of verfrissende eye-opener. Als rode draad, als 'spraakmakend' begin van de dag of als klinkende afsluiter. Willem kan het allemaal:

  • Solo
  • Muzikaal
  • Als dagvoorzitter
  • Samen met zijn pianist of Jan Vayne
  • Of in een andere bezetting (op aanvraag)

Showreel Willem Gunneman from Willem Gunneman on Vimeo.

Op je zakelijk congres, symposium of beurs. Op je personeelsfeest, rond het huldigen van jubilarissen of tijdens het afscheid van de directeur; Willem maakt er een onvergetelijk moment van, waarbij zijn improvisatie en de interactie met het publiek al jarenlang zijn trademark zijn. Willem Gunneman is nieuw en exclusief bij BURO2010 te boeken. 

Ook zo'n moeite een goede cabaretier te vinden, die 100% op maat werkt, betaalbaar is en graag investeert in een gratis voorbespreking met je? Bel of mail nu voor meer informatie naar BURO2010: +31 (0)36 - 760 01 40 - info@buro2010.nl

Bekijk enkele referenties hier.  

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers