5 tips over het gebruik van posterborden

03-4-2017

Heb je een beurs of evenement en wil je niet een hele stand huren of kopen? ABC Display geeft een aantal tips over het gebruik van posterborden:

Tip 1. Zet posterborden in tijdens een klein evenement of beurs
Met het gebruik van posterborden kun je op een creatieve manier omgaan met beeld, tekst en ruimte. De posterborden zijn flexibel in te zetten. Je kunt er zo veel inzetten als je wilt. Door ze aan elkaar te klikken of los neer te zetten maak je slim gebruik van de door jou beschikbare ruimte.

Tip 2. Dubbelzijdig is een pre
Dubbelzijdige posterborden zijn een pre. Wanneer je de borden midden in een ruimte plaatst is jouw presentatie van alle kanten zichtbaar. Zo mis je geen een mogelijkheid om met uw doelgroep te communiceren.

Tip 3. Kies voor posterborden die multi-inzetbaar zijn
Maak gebruik van posterborden die zowel landscape als portrait zijn te gebruiken. Zo heb je per evenement of locatie meer mogelijkheden om jouw informatie ten toon te stellen.

Tip 4. Kiest u voor huur of voor koop?
Of je posterborden huurt of koopt ligt aan het gebruik. Heb je ze dagelijks nodig of maar een paar keer per jaar. Wanneer je de posterborden koopt worden ze meestal op maat en in een kleur naar keuze voor jou gemaakt, terwijl bij huur vaak gewerkt wordt met standaard maten en kleuren. Dat is overigens helemaal niet erg omdat voor elke locatie een juiste maat te vinden of samen te stellen is.

Tip 5. Posterborden + balie + zuil + stoelen is een stand
Wanneer je een aantal producten toevoegt aan jouw posterborden, zoals een balie en stoelen, dan heb je al een efficiënt ingerichte stand. Een stand hoeft niet duur te zijn. De producten kunnen gemakkelijk hergebruikt worden en bedrukt met jouw logo en bedrijfskleuren. Je hebt de kosten zo terug verdient.

Door: ABC Display

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers