Altijd een actuele RI&E, nu met 15% korting

10-6-2016

Het hebben van een RI&E is wettelijk verplicht voor alle bedrijven. De Inspectie SZW (voorheen de Arbeidsinspectie) heeft onlangs een groot aantal bedrijven geselecteerd voor een steekproef. Als u benaderd wordt voor de steekproef, zijn de arbeidsomstandigheden in uw organisatie dan op orde?

Profiteer nu van onze RI&E kortingsactie
Van 13 tot en met 17 juni 2016 vindt de tweede ‘Week van de RI&E’ plaats, een initiatief van het Ministerie van SZW/Steunpunt RI&E in samenwerking met de sociale partners. Een mooi moment om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken. Een ervaren kerndeskundige van ArboNed ondersteunt u graag bij het uitvoeren en/of toetsen van uw RI&E.

Vraag vóór 1 juli 2016 een RI&E-offerte aan en profiteer tijdelijk van 15% korting* op de door u gewenste RI&E ondersteuning door ArboNed. Vermeld hierbij de code 'RI&E kortingsactie' in het opmerkingenveld.

Vraag offerte aan

* Deze aanbieding geldt niet voor lopende trajecten, offertes en aanbestedingen, en niet in combinatie met andere (branche)kortingen.

Gratis webinar ‘Altijd een actuele RI&E, zo doe je dat’
Tijdens het gratis webinar ‘Altijd een actuele RI&E, zo doe je dat’ op dinsdag 14 juni om 09.00 uur, vertellen experts van ArboNed in drie kwartier over de belangrijkste aspecten en succesfactoren van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Inschrijven gratis webinar

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers