Arjen en Joris Op Reis naar.... Zwolle

24-9-2014

BrancheContact, het bedrijf van Arjen Lemstra en Joris Bots heeft als motto 'Samen Kansen Creëren'. Dat doen zij tijdens de beurzen EvenementContact en Duurzaam 2015, tijdens hun netwerkbijeenkomsten en Netwerkbootcamp.

En nu ook tijdens Arjen en Joris Op Reis, een tweedaags programma waarbij de organisatoren je meenemen naar een stad of regio. De mooiste locaties worden bezocht, de lekkerste hapjes van de streek geproefd, je ontmoet de burgemeester en als klapstuk een onvervalste kroegentocht o.l.v. een kenner van het plaatselijk nachtleven. Want in de late uurtjes maak je nieuwe vrienden.

Waarom doen jullie dit?
Arjen Lemstra: "Omdat we het leuk vinden! - Lekker eten, drinken, leuke dingen doen, mensen leren kennen en verbinden. En om een regio in het zonnetje te zetten".

Zwolle
De eerste editie gaat naar Zwolle, een prachtige nog vaak onontdekte stad gelegen in Overijssel met heel veel mogelijkheden voor een event, congres of andere meeting. Het programma blijft een verrassing. Enkele ingrediënten: Mooirivier, aparte vervoersmiddelen, theater, boeken, Librije, Trots van Zwolle.

Programmatijden: 6 november vanaf 09.30 uur tot 7 november 12.00 uur. Speciaal voor deze eerste editie, zijn er geen kosten aan deze trip verbonden. Heb je interesse om mee te gaan, stuur een mail aan arjen@branchecontact.nl.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers