Beurzen Monitor 2014 nu verkrijgbaar

26-5-2014

De Beurzen Monitor is een rapport dat voor het 3e achtereenvolgende jaar door Respons in samenwerking met CLC-VECTA is gemaakt. De beurscijfers, een opsomming van een aantal kernaspecten uit het rapport, zijn afgelopen week gepubliceerd door de vereniging.

De Beurzen Monitor is een 120-pagina’s dik rapport waarin analyses staan over de markt van vak- en publieksbeurzen in Nederland. De analyses hebben betrekking op o.a. organisatoren, accommodaties, verkochte m² standruimte, mediumbestedingen, exposanten en uitgaven van bezoekers.

De Beurzen Monitor is opgesteld op basis van de gegevens van bijna 600 vak- en consumentenbeurzen (>=1.000 bezoekers) in 2013. De gegevens zijn afkomstig van o.a. organisatoren, accommodaties en vervolgens door Respons zijn bewerkt en geanalyseerd.

De Beurzen Monitor geeft belangrijke inzichten in de beurzensector en biedt voor beursorganisatoren, exposanten en overige belanghebbenden relevante informatie. Zo bestaat de Beurzen Monitor uit onder meer:

  • Gedetailleerde profielen van de 50 grootste vak- en publieksbeurzen in Nederland
  • Uitvoerige analyses van de Nederlandse beurzensector aan de hand van o.a. bezoekaantal, recette, mediumbestedingen en standruimte
  • Inzicht in de grootste organisatoren van beurzen op basis van gerealiseerde bezoekersaantallen en mediumbestedingen

Naast de Beurzen Monitor, die als hard copy en pdf wordt geleverd, is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot de 'ruwe' beursdata: de Beurzen Monitor Online. Dit systeem, met eenvoudig te bedienen zoekfuncties, biedt historische gegevens en informatie over het huidige en volgende jaar. Met dit systeem creëert men razendsnel een overzicht van alle vakbeurzen, mogelijk uitgesplitst naar belang: internationaal, nationaal of regionaal.

Bestellen?
Leden van CLC-VECTA krijgen zowel op de Beurzen Monitor Online als op het rapport een aantrekkelijke korting:

    Normaal   CLC-VECTA leden
  Beurzen Monitor (eenmalig)   € 295,-   € 195,-
  Beurzen Monitor Online (1 jaar)   € 1.750,-   € 1.250,-

Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Als je voor een abonnement kiest dan ontvang je een additionele korting van 15%. Voor het bestellen van de Beurzen Monitor of Beurzen Monitor Online, kun je een mail sturen naar sales@respons.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers