Business Experience introduceert unieke congresgarantie

30-9-2014

Voor het derde jaar op rij organiseert MECC Maastricht samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) op de derde dinsdag in november Business Experience. Hét platform voor Limburgse ondernemers, beleidsmakers en kennisinstituten. Inspireren, kennisdeling en netwerken staan centraal tijdens het ondernemerscongres waar circa 1000 directieleden, beleidsmakers, eigenaren, managers en inkopers elkaar ontmoeten. De organisatie van Business Experience staat 100% achter haar product en introduceert daarom een unieke 'niet goed, geld terug garantie'. Nooit eerder werd een dergelijke garantie door een congresorganisator gegeven.

Niet tevreden? Ons risico!
Mark Romera, Product Manager Business Experience: "Als organisatie staan wij 100% achter ons product en willen wij de kwaliteit ervan waarborgen. Daarom bestaat de mogelijkheid om aansluitend aan het event, het congres te evalueren en te beoordelen. Feedback is van grote waarde zodat het congresprogramma optimaal kan worden afgestemd op de behoeften van onze bezoekers. Als organisatie doen we er alles aan om een bezoek aan het congres voor Limburgse ondernemers, beleidsmakers en kennisinstituten een van de beste investeringen van hun geld en tijd te maken. Wanneer dit achteraf niet het geval is geweest en zij in de evaluatie het auditoriumprogramma als slecht beoordelen, dan ontvangen zij hun investering ter waarde van €150,- excl. btw terug. Zonder vragen, zonder voorwaarden."

Business Experience
Tijdens Business Experience wordt een kwalitatief dagprogramma gepresenteerd, bestaande uit een plenair congresprogramma met keynote sprekers Peter van Uhm (Voormalig Commandant der Strijdkrachten van de Nederlandse krijgsmacht en Spreker van het Jaar 2013), Marcel Mingers (CEO van Extrema en organisator van o.a. Extrema Outdoor en Solar Weekend Festival) en Hans de Boer (Voorzitter VNO-NCW) en twee rondes van inspiratiesessies en workshops. Centraal dagthema is 'groei'. Het ondernemerscongres zal geleid worden door Aldith Hunkar, voormalig presentatrice van het NOS journaal.

Business Experience vindt plaats op dinsdag 18 november 2014 in het congrescentrum van MECC Maastricht.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers