CLC-VECTA breidt ledenvoordelen verder uit met HR-tool

29-3-2016

Zaken als verzuim, (dis)functioneren, medewerkers die uit dienst gaan en veranderende wet- en regelgeving blijven onderdeel van de dagelijks gang van zaken. Om je als lid nog beter te kunnen bedienen op HR-gebied, zijn we een samenwerking aangegaan met XpertHR, onderdeel van Reed Business Information. De online kennisbank van XpertHR biedt informatie over deze en tal van andere HR-gerelateerde zaken. Zo kunnen we je onder meer voorzien van een up-to-date personeelshandboek (we stellen daarom dit jaar geen Handboek Arbeidsvoorwaarden beschikbaar).

Antwoorden op HR-vraagstukken
Van wetsartikelen tot handige voorbeelddocumenten, van jurisprudentie tot stappenplannen en van rekentools tot een personeelshandboek; voor antwoorden op (juridische) HR-vraagstukken en getoetste (voorbeeld)documenten, neem je als lid van CLC-VECTA contact op met ons bureau via info@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 352 444.

Speciale aanbieding voor leden
Liever zelf toegang tot de online kennisbank van XpertHR? Dat kan nu middels een speciale aanbieding voor leden van CLC-VECTA: Deze aanbieding omvat 2 maanden gratis gebruik van XpertHR en, om je goed van start te laten gaan, krijg je er ook een training (normaal € 99,-) bij. Deze training kun je online, met vakgenoten of op jouw bedrijfslocatie volgen. Gebruik maken van dit aanbod kan door een e-mail te sturen naar Nicola Tesselaar (dit aanbod is geldig t/m 31 mei a.s.).

Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van XpertHR of een demonstratie van de online kennisbank? Dan kun je contact opnemen met Nicola Tesselaar, Accountmanager, via nicola.tesselaar@reedbusiness.nl of +31 (0)20 - 515 90 21.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers