De instantie van de vergaderhamers gaat Vergaderhamers heten

23-12-2016

Al ruim twintig jaar worden er vergaderhamers toegekend door de Congres- en Vergaderclassificatie. In het kader van een grote vernieuwingsslag wordt de werknaam daarvan nu vereenvoudigd in Vergaderhamers met als slogan 'Het kwaliteitslabel voor de congres- en vergadermarkt'.

Als onderdeel van de veranderingen zullen ook de banden met en tussen de aangesloten bedrijven worden versterkt. Vergaderhamers wordt uitgebreid tot kenniscentrum en community. De leden krijgen in dat kader meer tips, nieuws, netwerkbijeenkomsten, praktijkgerichte workshops en maatwerk adviezen. Die zullen hen ook buiten de periodieke inspecties inspireren tot continue kwaliteits- en businessverbetering.

Directeur Soons: "Om in de top van de markt te blijven is steeds inspiratie en vernieuwing nodig. Daar kan Vergaderhamers bij helpen. We hebben de laatste jaren voor onze klanten al enkele praktische workshops georganiseerd en daar gaan we mee verder. Een hooggewaardeerd voorbeeld is de training voor technische assistentie. Ook gaan we collegiale rondleidingen, thema- en discussiemiddagen organiseren. Uit een klantenonderzoek blijkt verder dat 87% interesse heeft in gratis adviesbezoeken. Als oude rot in het vak neem ik dat graag op me. Ik weet uit ervaring dat het inspirerende ontmoetingen zijn, van twee kanten."

Ook de website wordt binnenkort aangepakt. Hij wordt moderner, eenvoudiger, platter en beter geschikt voor locatieboekers, zoekmachines en mobiele apparaten. Ook het logo wordt opgefrist. De nieuwe digitale adressen van Vergaderhamers.nl zijn al in werking.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers