Design Tausch is “beste stand design” op Plastpol

07-6-2012

Sinds dit jaar hebben SABIC en Tausch gekozen voor een intensieve samenwerking op het gebied van live communicatie. Dat er sprake is van een goede keuze is vorige week bevestigd. Tijdens de Plastpol in Polen, een grote internationale beurs op het gebied van plastic en rubber processen, heeft SABIC 2 awards ontvangen. SABIC is het eerste bedrijf, in de afgelopen 16 jaar van de Plastpol, die twee awards heeft gewonnen. 1 Award voor beste materiaal vindingrijkheid en 1 award voor beste stand design. Deze indrukwekkende verdiepingstand van zo’n 130m2 is ontworpen door Tausch en volledig afgestemd op het merk SABIC.

Over SABIC
Saudi Basic Industries Corporation (SABIC) behoort tot ‘s werelds top petrochemische bedrijven, en is wereldwijd marktleider in de productie van polyethyleen, polypropyleen, geavanceerde thermoplasten, glycolen, methanol en kunstmest.

Over Tausch
Tausch is een top vijf speler in de live communicatie branche, lid van CLC-VECTA en is gespecialiseerd in 3 dimensionale communicatievormen zoals stands, paviljoens, interieurs en evenementen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers