Dienstverlening Expo Haarlemmermeer krijgt 8.2

20-9-2014

Expo Haarlemmermeer, een van de unieke locaties van Libéma, is in het eerste half jaar van 2014 door beursorganisatoren bestempeld met een 8.2 voor zijn dienstverlening. Dit bleek uit een intern onderzoek onder de opdrachtgevers van de evenementenlocatie.

Met ruim 9.000 vierkante meter vloeroppervlak en buiten een overkapping met daaronder nog eens 13.000 vierkante meter beschikbare ruimte, is de evenementenlocatie aantrekkelijk voor diverse beurzen en evenementen. Expo Haarlemmermeer ziet door de beoordeling van de beursorganisatoren dan ook een stijgende lijn in het aantal boekingen. "Een 8.2 is een mooi cijfer, maar we willen meer. Flexibiliteit, korte lijnen, duidelijke communicatie: dat blijft het uitgangspunt, aldus vestigingsmanager Sietske van Berge Henegouwen."

Steeds meer organisatoren van beurzen en evenement weten de weg te vinden naar Expo Haarlemmermeer. Grote beurzen die onlangs de keuze maakten voor de locatie zijn onder meer showUP (dé vakbeurs voor eigentijdse woonaccessoires), de Nationale (e)-Bike Testdagen en het Puur-event.

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers