DVAN breidt fusie- & overnamepraktijk in Utrecht uit

06-6-2016

DVAN breidt haar praktijk in Utrecht uit met de komst van mr. Mustafa Sahan (27). Mustafa is sinds 3 jaar advocaat en is gespecialiseerd in fusies en overnames. Hij heeft voorheen gewerkt bij Heussen Advocaten & Notarissen en hield zich daar ook bezig met (internationale) fusies en overnames. Mustafa wordt in Utrecht toegevoegd aan de fusie- & overnamepraktijk van Els in ‘t Veld.

Quote Els in ‘t Veld (verantwoordelijk partner):
“Ik ben heel blij met de komst van Mustafa. Gezien de groei van onze praktijk kunnen we iemand met Mustafa’s ervaring en ambities goed gebruiken. Zijn komst draagt bij aan een evenwichtige opbouw van zowel ons team in Utrecht als onze landelijke praktijkgroep. We kunnen daardoor voor onze klanten nog beter passende teams samenstellen.”

Over DVAN Advocatuur & Notariaat
DVAN Advocatuur & Notariaat is een advocaten- en notariskantoor met ruim 30 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Vanuit kantoren in Utrecht en Rotterdam biedt DVAN een compleet pakket juridische diensten aan ondernemers en ondernemingen binnen het MKB en het grootbedrijf en aan instellingen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers