Easyfairs introduceert nieuwe vakbeurs Automation

12-4-2016

Met trots kondigt Easyfairs de allereerste editie van Automation in Packaging en Logistics aan dat plaatsvindt op 5 & 6 april 2017 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Automation is dé ontmoetingsplaats met een verbindende factor tussen de verpakkings- en logistieke sector. Automation wordt tegelijkertijd met Empack en Logistics&Distribution georganiseerd, 3 versterkende beurzen onder één dak.

Door deze nieuwe ontwikkeling krijgen bedrijven die actief zijn in verpakken, logistiek, distributie en de automatisering daarvan één compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de hele keten een interessante dag is.

Graag geziene gasten zijn eindgebruikers en (inkoop)beslissingsnemers die geïnteresseerd zijn in innovaties, nieuwe producten en technologieën in de verpakkings- en logistieke automatisering. "We willen de bezoekers een inspirerende dag bezorgen, zo vindt men nieuwe oplossingen om hun efficiëntie, productiviteit en veiligheid van producten te verbeteren en krijgt men antwoord op actuele vraagstukken door middel van het kwalitatieve seminar programma", aldus Marc van den Maagdenberg, Group Event Director van Automation.

Verbindende factor
Automation is letterlijk en figuurlijk de verbindende factor tussen het verpakkingsproces en de (interne) logistiek en distributie. Automation is zodanig opgesteld dat het deze 3 beurzen letterlijk met elkaar verbind. Figuurlijk is het ook de verbindende factor omdat u op Automation bedrijven treft die zich richten op de levering van apparatuur, diensten, onderdelen en producten rondom de automatisering in het verpakkingsproces, de logistiek en de distributie.

Drie vakgerichte beurzen onder één dak
Tijd is kostbaar. Door deze 3 beurzen te organiseren in 2 dagen op 1 locatie waar men nieuwe invloeden kan op doen, nieuwe kennis verzamelt, uitgebreid netwerkt en op hetzelfde moment nog de ervaring kan delen met collega’s bieden we zowel de exposant als de bezoeker een efficiënt beurs bezoek aan.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers