Easyfairs organiseert horror- en halloweenconventie in Jaarbeurs

05-2-2016

Op 29 en 30 oktober organiseert de eventorganisatie Easyfairs de eerste Nederlandse horror- en halloweenconventie onder de noemer Bats, Bones & Dice.

Easyfairs, de organisatie die verantwoordelijk is voor onder meer Dutch Comic Con, tovert tijdens het evenement de Jaarbeurshallen in Utrecht om tot Dracula's kasteel gecombineerd met een enorme freakshow. Er worden films geprogrammeerd, cosplay-wedstrijden georganiseerd en er vinden diverse optredens plaats. Daarnaast is een groot aantal standhouders aanwezig. Details over het programma worden binnenkort bekendgemaakt.

Easyfairs is vorig jaar begonnen met het uitbreiden van de pop-culture evenementen in Nederland en België. “Wij willen met deze evenementen de gasten laten genieten van alles waar zij van houden. Beleving is hierbij het belangrijkst. Wanneer zij de vloer bij ons oplopen, worden zij meegenomen in een wereld die zij anders alleen op tv zien. Bats, Bones & Dice spreekt een doelgroep aan die uitgedaagd wil worden en al veel gezien heeft. Met dit evenement willen wij deze doelgroep laten ervaren dat zij nog lang niet alles hebben gezien en het altijd gekker, toffer en grootser kan,” aldus Cornelien Baijens van Easyfairs.

Bron: Entertainment Business

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers