Eerste Regionale Luchthaven Congres in MartiniPlaza Groningen

14-7-2016

Op donderdag 15 september wordt in MartiniPlaza Groningen het eerste Regionale Luchthaven Congres in Nederland georganiseerd. Het thema is de toekomst van regionale luchthavens. Tijdens het congres komt, onder leiding van Charles Groenhuijsen, een aantal toonaangevende sprekers aan het woord die hun expertise delen met betrekking tot de huidige en toekomstige ontwikkelingen van regionale luchthavens.

Regionaal belang
Voor alle regionale luchthavens geldt dat beleid ontwikkeld wordt ten aanzien van rol, functie, infrastructuur, nieuwe toepassingen, economisch belang en uiteraard milieuaspecten. Op veel plaatsen in Nederland en Europa zijn succesvolle luchthavenbedrijven die een sterke regionale binding hebben en van belang zijn voor de regionale infrastructuur, werkgelegenheid en economische ontwikkeling.

Sprekers
Sprekers tijdens het congres zijn onder andere:

  • Russel Dudley, Manager Policy and Technical at European Regions Airline Association
  • Martin Pearce, Head of Network at Flybe - Europe’s largest regional airline carrier
  • Roland Wondolleck, Advisor of the board of directors of Schipholgroup and former CEO of Rotterdam Airport
  • Marcel Buelens, CEO Ostend-Bruges and Antwerp Airport (Egis)
  • Ran Hendriks, Drone Addicts

Congres
Doel van 'Ready for take-off' is het in beeld brengen van het belang van een regionale luchthaven voor haar regio. Welke kritische succesfactoren hierbij een rol spelen (en wat ís succes?), wat interessante, toekomstige ontwikkelingen zijn en welke visie luchthavens, airlines en belangenorganisaties hebben. Doelgroepen voor het congres zijn lokale en regionale bestuurders, het bedrijfsleven, management van luchthavens en brancheorganisaties.

Organisatie
Het congres vindt plaats in MartiniPlaza Groningen op donderdag 15 september 2016.
Aanvang: 13.00 uur - Einde: 16.30 uur
Tickets: € 125,- excl. btw per persoon

Aanmelden: www.martiniplaza.nl/luchthavencongres

De organisatie is in handen van het Groningen Congres Bureau & MartiniPlaza. Partners zijn: Rabobank, Rijksuniversiteit Groningen, Groningen Seaports, NOM, Initio DBK, Sustainable Society.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers