Efteling Meetings & Events presenteert nieuwe corporate video

15-6-2017

Deze unieke storytellingvideo laat de bezoeker/kijker vanaf het ontwaken van de dag de mogelijkheden op het gebied van zakelijke meetings en informele events zien.

Blijvende herinnering
Een zakelijke bijeenkomst of informeel evenement in de meest unieke omgeving die je je maar kunt voorstellen, de Efteling. Dat wordt een bijeenkomst die je collega’s of relaties niet snel vergeten! Van vergadering tot congres, van teamuitje tot bedrijfsfeest, je bijeenkomst zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Wil je het echt ‘groots’ aanpakken? Reserveer de Efteling dan in de avond voor een unieke beleving, of organiseer een Reuzenfeest waarbij je gasten de Efteling geheel of gedeeltelijk voor zichzelf hebben. Zo maak je grote én kleine mensen blij!

65 jaar Efteling
In de Efteling gaan de aandacht voor natuur, de liefde voor sprookjes én gastvrijheid al 65 jaar hand in hand. Met de opening van Vakantiepark Loonsche Land en Symbolica, het Paleis der Fantasie, is de Efteling ook dit jubileumjaar weer dé plek waar talloze nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Bekijk hieronder de video of bezoek de site voor reserveringen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers