EvenementContact in 2016 naar RAI Amsterdam

18-12-2015

EvenementContact vindt op donderdag 18 februari 2016 plaats in RAI Amsterdam. Een verrassende verhuizing, slechts 10 weken voor de datum.

Vluchtelingenopvang
Organisator Arjen Lemstra: "We kregen twee weken geleden een telefoontje van evenementenlocatie Taets dat de beurshallen vanaf december zouden worden gebruikt om vluchtelingen te huisvesten. Er was een nadrukkelijke wens vanuit de gemeente Zaanstad om deze vluchtelingen in ieder geval tot aan de lente onderdak te geven. We zijn toen gelijk gaan zoeken naar een andere (beurs)locatie met minimaal 8.000 m2 waar we onze plattegrond nagenoeg niet hoefden te wijzigen. Berend Bouwman, Business Development Manager van de RAI, heeft zeer goed met ons meegedacht en in korte tijd hal 8 vrijgemaakt."

Veel voordelen en 330 stands
Naast wat nadelen van deze verhuizing zagen de beursorganisatoren direct ook heel veel voordelen van deze internationale A-locatie: "Fantastische parkeermogelijkheden, centraal gelegen, daglicht in de hal, goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en heel veel extra ruimte voor beleving, rollende keukens en stands."

Het animo om deel te nemen aan deze vakbeurs voor de totale evenementenbranche is dusdanig groot en in de vorige locatie zouden de organisatoren geen ruimte meer over hebben voor extra standhouders. Nu de verhuizing naar Amsterdam RAI een feit is en het aantal stands verhoogd kan worden naar 330, kan aan de vraag worden voldaan. Er zijn nu nog 60 stands beschikbaar.

Bezoekersregistratie geopend
Vanaf vandaag is de bezoekersregistratie geopend. Naast het grootste aanbod van mooie bedrijven uit de branche op één gigantische beursvloer is er een uitgebreid en inspirerend kennis- en workshopprogramma. De komende weken zal EvenementContact de zeer aansprekende key note speakers bekendmaken.

Lemstra: "We raden iedereen aan om de avond na EvenementContact en wellicht de volgende ochtend vrij te houden in verband met de grootste netwerkborrel in de Live Communicatie branche die aansluitend aan de beurs vanaf 19.00 uur start en tot in de late (of vroege) uurtjes doorgaat."

Voor alle informatie omtrent bezoeken en deelnemen, het sprekersprogramma, de route, de borrel en andere zaken kun je terecht op evenementcontact.nl of via +31 (0)72 - 520 79 22.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers