Evenementenhal presenteert nieuw business- en netwerkevent: Festival-Z

28-7-2016

Festival-Z is de naam voor het nieuwe business- en netwerkevent voor MKB’ers en ZZP’ers uit Noordoost-Nederland in Evenementenhal Hardenberg. Ondernemers kunnen elkaar hier treffen in een open en ongedwongen sfeer. Festival-Z wordt aangekleed in een festivalsfeer met alles erop en eraan.

"De naam zegt het al; we willen een festivalsfeer realiseren compleet met foodtrucks, picknicktafels, schommels, zitzakken en nog veel meer", legt Renée Reinders namens Evenementenhal uit. In totaal krijgen zo’n 40 exposanten tijdens Festival-Z de mogelijkheid om hun product of dienst te presenteren op een ludieke en interactieve wijze. Dat kan in de vorm zijn van een spel, speeddates, panelgesprekken, etc. Daarnaast zullen er sprekers aanwezig zijn die hun kennis delen met het publiek.

Het wordt een grote 'snoepwinkel' voor de 500 verwachte bezoekers. Voor de €95,- die bezoekers betalen krijgen zij naast een cateringarrangement, de mogelijkheid om op een nieuwe wijze kennis, inspiratie en nieuwe contacten op te doen.

Evenementenhal organiseert Festival-Z in samenwerking met Yvon Moossdorff van IMO Sales Support (De Netwerkvloer) en Aline Hofstee en Jelmer van Nijen van Plan Effect (De Zakenvloer). Het nieuwe festijn vindt plaats op dinsdag 22 november 2016. Kaartverkoop en meer informatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/festivalz.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers