Faillissement preferred supplier BSR

18-1-2017

Op 27 december jl. heeft de Rechtbank Den Haag het faillissement uitgesproken van het gerenommeerde Incasso- en Gerechtsdeurwaarderskantoor Blume Stolker & Roel Gerechtsdeurwaarders B.V. (BSR). De vorig jaar gesloten samenwerkingsovereenkomst tussen CLC-VECTA en BSR is daarom per direct opgezegd.

BSR behoorde tot voor kort nog top de Top 10 van Nederlandse deurwaarderskantoren met klanten als Wehkamp, diverse zorgverzekeraars en Intrum Justitia. De financiële problemen zouden zijn ontstaan door een verouderd softwaresysteem in combinatie met contracten met opdrachtgevers met te lage tariefstellingen. Daar kwam in november 2016 de schorsing van de twee gerechtsdeurwaarders overheen toen bleek dat er sprake was van een bewaringstekort op de derdengeldrekening.

Heb je als lid van CLC-VECTA nog lopende incassodossiers bij BSR c.q. zijn er betalingen van debiteuren aan BSR gedaan en door jou nog niet ontvangen? Neem dan contact op met Dineke Overweel-Philipse, Leden- en Sponsorzaken, voor meer informatie over te nemen stappen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers