FairPromotion en Hypsos samen verder

29-11-2016

FairPromotion, dedicated boat show services, en Hypsos, specialist in live communicatie, gaan vanaf 1 december samen verder.

FairPromotion is een eventbureau dat hun klanten volledig ontzorgt op beurzen. Met name op boatshows voor de luxe jachtbouw verzorgt FairPromotion de stand, het transport en bovendien de catering tot complete privé events tijdens de beurs op de stand of op hun jacht.

FairPromotion eigenaren Marlous van Rooijen en Bianca Lazaro hebben onlangs besloten om na 7 jaren bouwen aan het merk FairPromotion op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en besloten hun bedrijf bij Hypsos onder te willen brengen. Bianca Lazaro: "Vanwege de bestaande synergie in dienstverlening en lange werkrelatie met FairPromotion, is Hypsos de ideale overnamepartner. Wij hebben het volste vertrouwen in een succesvolle voortzetting van het volledige FairPromotion service pakket, zodat onze klanten verzekerd zijn van de hoge standaard FairPromotion dienstverlening."

Mark van Drieberge, ceo van Hypsos: "Met name in het segment van de luxe jachtbouwindustrie is de vraag groot naar het full-service aanbieden van alle diensten rondom een beursdeelname, daarom ben ik zeer verheugd dat we FairPromotion mogen verwelkomen. Overigens blijft FairPromotion haar diensten zelfstandig aanbieden en los van Hypsos opereren, maar kan daarbij op de Hypsos organisatie rekenen. Dit zal hun spanwijdte vergroten."

Vanaf 1 december is het nieuwe adres van FairPromotion: Centurionbaan 220 in Soesterberg. Tot en met eind maart 2017 blijven eigenaren Marlous van Rooijen en Bianca Lazaro vanuit dit kantoor van Hypsos in Soesterberg op de achtergrond betrokken om te zorgen voor een soepele overdracht.

over FairPromotion
FairPromotion begeleidt Nederlandse en internationale jachtbouw bedrijven bij hun deelname aan bestaande yacht shows en events wereldwijd. FairPromotion coördineert services als standbouw, transport van modellen & promotiematerialen en catering & events op stand en jacht.

over Hypsos
Hypsos, opgericht in 1910, is al meer dan 100 jaar werkzaam in live communicatie. Hypsos verzorgt de realisatie van merkbelevingen op zakelijk, cultureel en retail gebied.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers