Future proof centraal in nieuwe huisstijl Van der Veen - event engineering

28-9-2014

De huisstijl van Van der Veen - event engineering heeft een grondige facelift ondergaan. De nieuwe huisstijl is fris en vernieuwend, maar behoudt het informele karakter. Met de vernieuwde huisstijl creëert Van der Veen - event engineering tevens uniformiteit met partnerbedrijf TSE uit Berlijn. In de uitstraling behouden beide bedrijven hun eigen kleuren, maar creëren zij een eenduidig beeld dat zegt: wij zijn één event engineering groep, wij zijn 'Your Event Engineers'.

Olaf van den Wittenboer, algemeen directeur Van der Veen - event engineering vertelt: "We merkten de afgelopen jaren steeds vaker dat onze klanten verwachten dat je ze ook internationaal onder dezelfde condities kunt begeleiden. Reden voor ons om de koers aan te passen: wij reizen mee! Sinds 2007 zijn we onderdeel van de Boemer Rental Services Group. En dat we deel uitmaken van zo’n professionele groep, daar zijn we best trots op."

Een van de bedrijven waar Van der Veen succesvol mee samenwerkt, is het Berlijnse TSE AG Technik und Service. "Dankzij deze coöperatie is onze positie op de Duitse markt natuurlijk sterker geworden. Daarnaast kunnen wij onze Nederlandse klanten een nog hoger kwaliteitsniveau en service voorleggen. Het logistieke proces wordt sowieso efficiënter en financieel aantrekkelijker door de samenwerking met een lokale speler, maar daarnaast zijn er voor alle betrokkenen nog veel meer voordelen. Op informele wijze werken we samen met de klant om een echte win-win situatie te creëren."

Door te kiezen voor deze internationale koers moet ook de huisstijl een internationale uitstraling hebben. Van den Wittenboer: "Dit was reden om Van der Veen te re-branden en ons te positioneren als een modern bedrijf, klaar voor de toekomst. Met de slogan 'Your Event Engineers' kunnen we ons internationaal presenteren. Tevens is de slogan persoonlijk: wij zijn jouw event engineers, wij verzorgen het voor jou. Een andere reden voor onze rebranding is dat we een uniforme uitstraling met TSE willen. Wij verwachten in de toekomst de Event Engineering Group met meer bedrijven in Europa uit te breiden. Dankzij deze samenwerking is het mogelijk meerdere segmenten aan te bieden zodat we behalve de beurzensector ook bij festivals en concerten aanwezig kunnen zijn. Dat zijn namelijk events waar TSE in gespecialiseerd is. Tevens kunnen we dankzij deze samenwerking de klant een breder aanbod bieden en dit overal in Europa aanbieden. Dat maakt ons trots. Een eigen team reist mee om de klant bij een beurs of evenement op technisch gebied volledig te ontzorgen. Iedereen binnen deze organisatie is gedreven om onze relaties de beste concepten aan te bieden voor beurzen of evenementen. Bovendien is dankzij deze stap richting Europese markt onze toekomst nog beter gegarandeerd. Dat is goed voor Van der Veen, maar geeft ook veel vertrouwen aan onze klanten en partners. We laten zo zien: we zijn futureproof, klaar voor een internationale toekomst."

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers