Gezocht: de Live Communicatie Ambassadeur 2016

05-10-2016

De komende weken staan voor CLC-VECTA in het teken van de zoektocht naar de Live Communicatie Ambassadeur van 2016. Nomineren kan vanaf vandaag!

Dag van de Ondernemer
We kennen in Nederland een Dag voor bijna alles, behalve voor ondernemers. Daar komt verandering in! MKB-Nederland heeft de 3e vrijdag van november (18 nov. 2016) uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Een dag waarop het traditie wordt het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daar doen we als CLC-VECTA natuurlijk graag aan mee, onder meer door 1 van onze leden de award voor 'Live Communicatie Ambassadeur 2016' toe te kennen. Wie dat wordt? Dat heb jij in de hand!

Criteria
Steekwoorden die de ambassadeur typeren zijn lef, durf, verbinder, vernieuwend, teamspeler, innovatief, leiderschap en focus, inzicht en strategisch vermogen, empathisch en authenticiteit. Daarnaast kom je alleen in aanmerking voor de Award als je lid bent van CLC-VECTA en aantoonbaar 5 jaar actief bent in de branche.

Nomineren
Weet jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Je kunt jezelf of een collega-ondernemer voordragen via het online meldingsformulier. Daaruit nomineert het CLC-VECTA bestuur 3 kandidaten. Na bekendmaking van deze 3 genomineerden bepalen jij en je collega-leden, door middel van een online poll, wie deze mooie award en titel op de Dag van de Ondernemer in ontvangst gaat nemen.

Waarom moet je meedoen?
Naast de mooie publiciteit die we als vereniging voor jou en je organisatie genereren na winst van de award en natuurlijk 'de eeuwige roem', bieden we je
   -  een minoronderzoek aan i.s.m. met de NHTV rondom een door jou te kiezen thema
   -  een cadeau-lidmaatschap om aan te bieden aan een collega-ondernemer die nog geen lid is van CLC-VECTA
   -  de Licentie voor de CLC-VECTA event verzekering t.w.v. € 300,-

en natuurlijk de kers op de taart op de 18e november!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers