Hauke Zwemmer versterkt het MeetingLinq team

19-5-2016

Meetinglinq heeft per 1 mei de heer Hauke Zwemmer (1967) aangesteld als International Sales Manager. MeetingLinq, met een hoofdkantoor in Amsterdam en een vestiging in Hong Kong, heeft haar internationale activiteiten sterk uitgebreid. Paul Halbertsma, directeur/eigenaar: “Wij leveren maatwerk aan de internationale congres- en evenementenbranche. Met name in Duitstalige landen groeit de belangstelling voor onze services. Als International Sales Manager zal Hauke verder vorm geven aan onze internationale ambities en service verlening aan onze klanten”.

Hauke Zwemmer is verantwoordelijk voor het uitstippelen van het commerciële beleid, het aansturen van ons internationale salesteam en het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe markten. Hij heeft twee decennia ervaring in de internationale sales. Voor zijn overstap naar Meetinglinq werkte hij zeven jaar als European Key Account manager bij Multi Service Europe, een dienstverlener aan internationale transporteurs, gespecialiseerd in het verwerken van tolbetalingen. Hij volgde na het gymnasium een opleiding aan de Nijenrode Business School.

Hauke Zwemmer;” Bij Meetinglinq draait alles om de band met de klant. Wij willen precies weten wat een klant wil, zodat wij een goed antwoord kunnen geven op de vragen. Daar werken we als team aan. Die teamspirit is niet alleen voor mij belangrijk, maar ook voor de klanten. De klant kan erop vertrouwen dat wij allemaal gaan voor het beste resultaat.”

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers