Hoogtepunt MVO beleid voor Amsterdam RAI

03-9-2014

Amsterdam RAI werkt met het 100% recyclen van afval hard aan haar groene ambities op het gebied van duurzaamheid. Dit bleek uit de zesde editie van het RAI duurzaamheidsverslag dat afgelopen week is verschenen.

Sinds 2007 heeft Amsterdam RAI zich actief ingezet om haar afvalbeleid te optimaliseren. Met het 100% recyclen van afval en een gelijktijdige afname van 30% van de totale afvalproductie, heeft de locatie verschillende awards in de wacht weten te slepen. Met als kroon op het werk het behalen van 'Zero waste'. Met als credo 'Creating a great environment to meet' wil de locatie zich de komende jaren verder ontwikkelen tot één van de zichtbare koplopers in de Europese beurs- en congresindustrie.

Het afgelopen jaar stond volgens Hans Bakker, algemeen directeur van Amsterdam RAI, in het teken van het herijken van haar MVO-beleid en het vaststellen van een vernieuwde MVO-ambitie voor de komende vijf jaar. "Wij geloven in de kracht van een duurzame verbinding met onze klanten, zakelijke relaties en omgeving. Het afgelopen jaar hebben we, mede door goed naar hen te luisteren, ons MVO-beleid kunnen herijken. Willen we met duurzaamheid meerwaarde bieden, dan zullen we ons duurzaamheidsbeleid naar hen toe nog relevanter en meer zichtbaar moeten maken. Die uitdaging gaan we graag aan."

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers