HV Productions opent Pool & Lifestyle Centre voor Starline

16-4-2014

Zwembadbouwer Starline opende vorig weekend op spectaculaire wijze haar nieuwe Pool & Lifestyle Centre in Nederland. De organisatie van dit tweedaags event was in handen van evenementenbureau HV Productions. Met de bijpassende woorden 'Neem een Duik in de Wereld van Starline!' werden de relaties van het Brabantse bedrijf uitgenodigd om zich onder te dompelen in de wereld van zwembaden en whirlpools.

Openingsshow
Op zaterdag stond de officiële opening op het programma, waarbij ruim 600 relaties werden ontvangen door prachtige waternimfen op hoge stelten. Het werd een avond vol verrassingen, georganiseerd door evenementenbureau HV Productions. De avond begon met een indrukwekkende openingsshow. Zeemeerminnen, acrobatiek, freestyle dans en een op maat gemaakte company song, ten gehore gebracht door een boven het zwembad zwevende zangeres, bezorgden de gasten kippenvel.

Sleutelhanger actie
Hierna werd het tijd voor de gasten om de showroom nader te bekijken, maar niet voordat ze de bij binnenkomst ontvangen drijvende sleutelhanger in het zwembad hadden gedeponeerd. Het was vervolgens aan een van de 'Starline Girls' om een duik te nemen in het zwembad en de winnende sleutelhanger op te duiken. De bijbehorende gast ging naar huis met een mooie prijs.

Hoogtepunt van de avond
De presentatie van de avond was in handen van Lieke van Lexmond en de muzikale bijdrage kwam van de DJ - sax - percussie combinatie 'Persaxion'. Hoogtepunt van de avond was de hartstochtelijke presentatie van Erica Terpstra. Deze oud-zwemkampioene voelde zich bij Starline natuurlijk als een vis in het water en stal de harten van alle aanwezigen met haar gepassioneerde verhaal.

Open Dag
Op zondag was het Pool & Lifestyle Centre opengesteld voor publiek. Tijdens deze open dag kregen geïnteresseerden de kans om kennis te maken met het bedrijf en haar producten. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje en in goed gezelschap van de altijd amusante dames 'Bea & Betty'.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers