Inschrijving European Best Event Awards geopend

20-6-2014

De European Best of Event Awards kroont, naar jaarlijkse traditie, de beste Europese evenementen van het afgelopen jaar. De inschrijvingen voor de EuBEA 2014 zijn inmiddels officieel geopend.

Het initiatief startte negen jaar geleden. In deze periode zonden bedrijven uit meer dan 25 landen hun cases in naar de panelen van de jury, samengesteld door corporate topdeskundigen van belangrijke wereldwijde merken.

Dit jaar vestigt EuBEA een nieuwe mijlpaal voor evenementenindustrie door het omzetten van de traditionele Event Award naar een ware Live Communication experience. Dit zal worden bereikt met de introductie van live presentaties voor de corporate jury door geselecteerde evenementen en met nieuw bedachte interactieve manieren van het presenteren van werk aan de gehele evenementenbranche.

Het evenement vindt plaats op 23 en 24 oktober in Sevilla, Spanje, waar prominente Europese evenementen- en marketingprofessionals bijeenkomen om ideeën en praktijkervaringen uit te wisselen en nieuwe inspiratie te vinden.

Verdere informatie met betrekking tot het programma en de mogelijkheid tot inzenden, vind je via www.eubeafestival.com.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers