Inschrijving Nationale Meeting Award 2017 geopend

01-6-2016

Tijdens EvenementContact werd dit jaar voor de eerste keer de Nationale Meeting Award uitgereikt. Deze onafhankelijke award werd door de branche zeer positief ontvangen. De prijs krijgt dan ook een vervolg in 2017 met een nieuwe categorie voor organisatiebureaus. De inschrijving voor de NMA2017 is vanaf vandaag geopend.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

Bij de Nationale Meeting Award is de kwaliteit en niet het marketingbudget doorslaggevend voor het bepalen van de winnaars. Tevens is het model volledig transparant.

Editie 2017
Op basis van de ervaringen van de eerste editie zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de procedure van de Nationale Meeting Award 2017. Om te beginnen is de uitreiking van de winnaars op het hoofdpodium in Ahoy tijdens EvenementContact 2017. De winnaars ontvangen 1 week voorafgaand aan het event persoonlijk bericht en halen de prijs op voorafgaand aan de feestelijke borrel.

Verder zijn er dit jaar niet 3 maar 10 genomineerden per locatiecategorie. De categorieën 'Warme deken' en 'Meest bijzondere locatie' zijn komen te vervallen. De nominering wordt bepaald door het aantal punten die op basis van de gemiddelde reviewscore en het aantal reviews op MeetingReview zijn verzameld. De vragenlijst van de Congres- en Vergaderhamerclassificatie is onderdeel van de jury-inspectie. Daarnaast krijgen branchegenoten een uitnodiging om te stemmen op de 10 genomineerden per categorie, in plaats van de online voting door de eigen achterban.

De locatiecategorieën zijn qua capaciteit nog iets aangepast

  • Categorie Small: tot 25 personen
  • Categorie Medium: vanaf 25 personen tot 250 personen
  • Categorie Large: vanaf 250 personen

Nieuwe Award: Beste Organisatiebureau
Tot slot is er een nieuwe award: Beste Organisatiebureau. Elk bedrijf dat dagelijks bezig is met het professioneel organiseren van meetings en events kan zich aanmelden. Waar het bij de Gouden Giraffe dus gaat om het event, gaat het hier om het bureau achter de bijeenkomsten. Dit is een mooie aanvulling binnen de branche. Ook hiervoor geldt dezelfde transparante werkwijze als bij de locatiecategorieën.

Eisen voor nominatie Nationale Meeting Award 2017

  • In 2016 minimaal 10 reviews op MeetingReview
  • Top 10 organisatiebureaus met hoogste score op basis van aantal reviews en gemiddelde score per 1-1-2017 zijn genomineerd

Hoe wordt de winnaar bepaald

  • Op 1-1-2017 maken we de top 10 per categorie bekend op basis van meeste reviews en de hoogste reviewscore
  • De top 10 per categorie (40 in totaal) wordt vervolgens via online voting door minimaal 1.000 geselecteerde branchegenoten teruggebracht tot een top 3 per categorie
  • De jury bezoekt de top 3 per categorie per 1-2-2017. Tevens vindt tijdens het jurybezoek de inspectie aan de hand van de vragenlijst van de Congres- en Vergaderhamerclassificatie plaats. De score van het jurybezoek wordt opgeteld bij de punten die zijn behaald met de reviewscore en online voting. De totaalscores per categorie bepalen de winnaars van 2017.

Aanmelden
Locaties en organisatiebureaus kunnen zich hier inschrijven.

Het inschrijfgeld voor dit jaar bedraagt:

  • € 25,- voor de categorie Small
  • € 50,- voor de categorie Medium
  • € 100,- voor de categorie Large
  • € 50,- voor de categorie Beste Organisatiebureau

Vijftig procent van het inschrijfgeld zal ook dit jaar weer worden geschonken aan een goed doel. De andere helft zal gebruikt worden om gemaakte kosten voor de organisatie te dekken.

Mocht je vragen hebben neem dan voor de nominatieprocedure contact op met MeetingReview via support@meetingreview.com en voor overige vragen inzake de Nationale Meeting Award met Jordey de Joode via jordey@vanmunstermedia.nl of bel +31 (0)24 - 373 25 85.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers