Internationale sierteeltvakbeurs IFTF in Expo Haarlemmermeer een groot succes

11-11-2016

Maar liefst 25.000 bezoekers uit binnen- en buitenland deden afgelopen weekend Expo Haarlemmermeer, onderdeel van Libéma, aan voor een bezoek aan IFTF (Internationale Floriculture & Horticulture Trade Fair), een van de grootste internationale sierteeltvakbeurzen in de wereld.

Tijdens de vakbeurs werd Expo Haarlemmermeer prachtig gekleurd door de bloemen van maar liefst 276 nationale en internationale standhouders. IFTF biedt een platform aan kopers en leveranciers uit de bloemisterij, waar een aantrekkelijke combinatie gecreëerd wordt van zakelijk en gezelligheid. Hierdoor fungeert deze vakbeurs als een order- en relatiebeurs. Afgelopen weekend mocht de beurs maar liefst 25.000 bezoekers bestaande uit vakpubliek, kwekers, vermeerderaards, importeurs, groothandel en detaillisten ontvangen.

Bloemen komen perfect tot hun recht
"Expo Haarlemmermeer is de perfecte locatie voor deze vakbeurs gezien het een enorme kas betreft. Door het vele daglicht komen de bloemen van onze standhouders perfect tot hun recht", aldus Jasper van Dijk, marketing manager van IFTF. Expo Haarlemmermeer mag de vakbeurs ook volgend jaar weer verwelkomen. In 2017 vindt de beurs plaats van 8 t/m 10 november.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers