Introductie Nationale Meeting Award

06-11-2015

MeetingMagazine.nl, MeetingReview.com, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie introduceren een nieuw initiatief: de Nationale Meeting Award.

De Nationale Meeting Award is de award voor de beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland. Voor de editie van 2015 kan gestreden worden in drie categorieën, te weten:

  • Kleine locaties (Small); voor locaties met een capaciteit tot 50 personen
  • Middelgrote locaties (Medium); voor locaties met een capaciteit van 51 tot 250 personen
  • Grote locaties (Large); voor locaties met een capaciteit van meer dan 250 personen

De vakjury voor deze eerste editie van de Nationale Meeting Award bestaat uit:

  • Michiel Smilde van Eventerim
  • Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl
  • Trees Overkamp van Cygnea

De winnaars van de Nationale Meeting Award 2015 worden op 18 februari 2016 tijdens een feestelijke award uitreiking op vakbeurs EvenementContact bekend gemaakt.

Procedure
Om in aanmerking te komen voor de Nationale Meeting Award 2015 dient de locatie op 31 december 2015 over tenminste 10 reviews te beschikken op reviewplatform MeetingReview.com. Zodra de locatie over 10 reviews beschikt ontvangen zij een vragenlijst van de organisatie met daarin een overzicht van kwaliteitseisen waaraan de locatie moet voldoen, opgesteld door de Congres- en Vergaderclassificatie. In januari 2016 zullen de genomineerde locaties onaangekondigd bezoek krijgen van de vakjury.

Op basis van de gemiddelde waardering van klanten op MeetingReview, het voldoen aan de kwaliteitseisen van de Congres- en Vergaderclassificatie en de mysteryvisits van de vakjury zullen de winnaars van de Nationale Meeting Award 2015 per categorie worden bepaald.

Publieksprijs
Naast de vakjuryawards zal er voor de editie van 2015 in nog twee categorieën gestreden kunnen worden, te weten:

  • De 'Warme Deken' award voor de beste gastheer of gastvrouw van 2015
  • De Meest Bijzondere Locatie voor een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsevent

De winnaars van deze twee awards zullen door het publiek worden gekozen door middel van online voting. De inschrijving voor deze twee categorieën loopt tot 31 december 2015. Gedurende de maand januari 2016 kan het publiek vervolgens een stem uitbrengen op haar favoriet op de website www.nationalemeetingaward.nl.

Cliniclowns
Om deel te nemen aan de Nationale Meeting Award betalen locaties inschrijfgeld van respectievelijk € 25,- (small), € 50,- (medium) of € 100,- (large). Het inschrijfgeld zal volledig ten goede komen aan het goede doel. Voor de editie van 2015 heeft de organisatie er voor gekozen om het inschrijfgeld te doneren aan Cliniclowns Nederland. Tijdens de award uitreiking op 18 februari zal hiervoor een cheque aan Cliniclowns worden overhandigd.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers