Jan de Jong BMW/MINI Drager van pop-up podium in de Flint

09-12-2015

Het pop-up podium van Flint theater wordt vanaf heden gedragen door Jan de Jong BMW/MINI. Door dit Dragerschap is de Flint in staat haar dromen te verwezenlijken; een veelzijdige en rijke theaterprogrammering realiseren voor iedereen: van Bachliefhebbers tot musicalfans en nog veel meer.

Harold Warmelink, directeur van Flint: "We zijn zeer verheugd dat we met Jan de Jong BMW/MINI een sterke en aansprekende partner hebben gevonden die zijn naam aan het theater wil verbinden. Jan de Jong BMW/MINI is, net als wij, gepassioneerd bezig de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven. Op dat gebied kunnen we elkaar ondersteunen."

Het Jan de Jong BMW/MINI podium was oorspronkelijk een kleedkamer en is na de verbouwing een multifunctionele zaal geworden die gesitueerd is tegenover Trek theaterkeuken & café. Regelmatig wordt deze zaal na afloop van een voorstelling gebruikt voor randprogrammering in de vorm van bijvoorbeeld een bandje. Ook kan deze zaal gebruikt worden voor vergaderingen, subzaal bij een congres en ook weer als vanouds als kleedkamer dienen.

Dragers van de Flint delen de droom van de Flint als belevenis. Zij dragen de Flint, zodat Amersfoort tot in de wijde omtrek aantrekkelijk is als theaterstad. Meer informatie over het Dragerschap vind je op de website van de Flint.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers